“When the customer comes first,
the customer will last”

Robert Half

Diensten

van Legista Advocatuur

Vanuit Utrecht help ik cliënten in heel Nederland en het buitenland. Flexibel en klantgericht. Ook voor wat betreft de vorm van de dienstverlening.

Geen cliënt is immers hetzelfde. Start-up, scale-up of multinational, hun behoefte en budget verschilt sterk. Ik werk voor elk segment en kan een passend voorstel voor ondersteuning doen. Waar nodig met inschakeling van andere specialisten uit mijn netwerk.

Vormen van dienstverlening

Wat mijn dienstverlening betreft kunt u denken aan:

ad hoc dienstverlening

U geeft mij een algemene opdracht om eenmalig of van tijd tot tijd op afroep te adviseren. Dit is een voorbeeld van de `klassieke´ advocatuur.

legal counsel-as-a-service

U vraagt mij periodiek tegen een vast bedrag een dag of een dagdeel te besteden aan juridische zaken die in uw onderneming voorbij komen.  Dit kan ik op afstand doen of bij u op locatie.

bedrijfsjurist ad interim

U vraagt mij om voor een specifiek project of bij piekdrukte of uitval van een medewerker als bedrijfsjurist ad interim te werken.

Ander specialisme nodig?

Is er voor uw vraagstuk een andere specialist of meer capaciteit nodig? Dan organiseer ik dat, met als uitgangspunt: the best (wo)man for the job. Zo krijgt u de expertise en service van een groot kantoor, zonder te betalen voor de kosten van de overhead.

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Direct contact

“Marjolijn is a great partner in all legal transactions and issues concerning our business as a digital agency. Her advise is clear, to the point and constructive. Her knowledge on agile working and all related aspects exceed expectations time after time.”

Bart Robbenpartner Elastique

“Marjolijn heeft ons zeer bekwaam en vakkundig geholpen op het vlak van privacyrecht. Marjolijn helpt je zeer snel en denkt goed met je mee, heel plezierig om met Marjolijn te werken!”

Biba Schoenmakerinitiatiefnemer BroodfondsMakers

“Marjolijn is een deskundige advocaat met echte kennis van de ICT-wereld. Hierdoor kan zij zich goed verplaatsen in onze probleemstellingen en ons van kundig advies voorzien. Wat vooral opvalt is dat zij werkelijk meedenkt en verder kijkt dan strikt de vraagstelling. Ze is snel en adequaat. Daarnaast heeft Marjolijn een fijne persoonlijkheid waardoor de communicatie prima verloopt.”

Gert van Oeldirecteur VOICT

“Marjolijn heeft alle eigenschappen die je graag wilt zien in je advocaat!”

Hikmet Öncedirecteur Qbil Software

“Vakvrouw, uit het juiste hout gesneden en ontzorgt!”

Norberth Verhoevendirecteur PW Consulting